maanantai 18. helmikuuta 2013

Enjoy the little things

Tänäänkin on ollut kuumetta. Tohtori ei osannut määrätä muuta kuin lepoa. Joten täällä lepäillään (mitä olen siis tehnyt jo kohta viikon).

Yritän siis nauttia siitä, että aamulla ei ole kiire mihinkään, saan lukea kirjoja ja lehtiä niin paljon kuin jaksan, saan ottaa monia päiväunia, saan olla paikallaan tekemättä mitään, saan syödä silloin kun haluan, minulla on aikaa kirjoittaa ystävilleni pitkiä maileja, voin halutessani istua koneella koko päivän, saan tehdä rauhassa kasvonaamion ja lakata kynnet, voin miettiä erilaisia sisustusjuttuja ja sommitella tavaroita ja tauluja eri paikkoihin (yksi päivä jopa sisustin vessaa uudestaan).. Ei kiirettä, ei stressiä vain hiljaisuutta ja ajatuksia! Kuulostaa välillä erittäin kivalta, mutta täytyy sanoa, että kuusi päivää kuumetta ja oleilua, melkein jo tulee ikävä stressiä :)

Olen myös nettishoppaillut (suuri ilo?). Löysin matkalle bikinit, mekon ja vähän muutakin ja pari kirjaa tuli tilattua myös ;) 
Kuvassa yksi minulle mieluinen paikka.. Aina kun tapaamme tämä hevonen etsii hiukseni ja siinä se sitten hengittelee hiljaa nenä kiinni minussa ja on vain :)

Mukavaa alkanutta viikkoa! Itse keitän teetä, kääriydyn vilttiin ja syön pari suklaapatukkaa :)

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti