lauantai 16. helmikuuta 2013

New Blog love- tunnustus

Minun on edelleenkin vaikea ymmärtää, että blogiani lukee muutkin kuin siskoni ja muutama ystäväni. Alunperinhan ajattelinkin, että en edes kerro koko blogista kenellekään ja kirjoittelen vain itselleni ja samalla tallennan mukavia sisustusjuttuja, mitä mielessä pyörii. Omasta blogista haaveilin jo noin vuoden verrran ennen tämän aloittamista. Ensiksi oli hankittava tietokone, joka pysyy kauemmin kuin 10min kerrallaan käynnissä :) Täällä ei siis kirjoitella kovin hienolla koneella tai oteta kuvia hienoilla kameroilla. Haluaisin toki molemmat, mutta tekniikan kanssa olen sitä mieltä että niin kauan kun laite jotenkin toimii ei ole syytä hankkia uutta!

Seuraava ongelma oli, että eihän minulla ollut edes nimeä valmiina. Siskoni oli taas luovana ja ehdotti esim "Rupsun elämää" tms.. :) (sitä tuskin kukaan muu olisi lukenut). Way of passing time- nimi tuli oikeastaan siitä, että mietin kauan, mitä bloggaaminen juuri minulle merkitsee? Sen olisi oltava ihan vain mukavaa ajanvietettä, josta nautin. Päätin jo tätä hommaa aloittaessani, että kirjoitan juuri niin usein (tai harvoin) kuin haluan ja en muutenkaan ota paineita ja jos koko touhu ei välillä innosta niin sitten pidän taukoa.

Kirjottaessa tulee välillä ajateltua, että kukas tätä lukikaan? Pitääkö joitain ajatuksia jättää pois? Ja välillä on hankala kirjoittaa omasta elämästä niin, ettei mentäisi liian henkilökohtaisiin asioihin. Joskus saatankin kirjoittaa pitkät pätkät ja sitten julkaista vain yhden lauseen ;) Tämä bloggaaja kun rakastaa kirjoittamista välillä vähän liikaakin!

En myöskään ymmärrä tämän blogin asetuksista paljoakaan, enkä osaa tehdä sivuilleni mitään hienoja juttuja, mitä muilla bloggaajilla näkyy. Onneksi siskoni mies sai alunperin minut tänne bloggeriin laitettua, muuten tämä homma olisi ollut hankalaa aloittaa ;)

Lopuksi voin sanoa, että en ole katunut sitä, että tämän aloitin. Mukavaa on ainakin itselläni ollut! Ja kiitos teille, jotka olette juttujani lukeneet! Sain Pearly White- blogin Nonnalta tällaisen tunnustuksen. Kiitos <3

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tämän sinulle.
2. Valitse viisi ihanaa blogia (alle 200 lukijaa) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Itse tunnustan, että minulla ei ole pienintäkään hajua siitä, miten tietää montako lukijaa missäkin blogissa on. Mutta tässä teille tunnustus ihanat, teidän blogeja luen mielelläni! Ehkä näistä osa ei kovin uusia ole, mutta minulle aika uusia kumminkin! (tai ainakin tärkeitä.. )

Hanna
Omppu
Milma
Johanna
Ria-Maria

Mukavaa viikonloppua jokaiselle! Täällä vielä lepäillään ja kuumeillaan ja odotetaan päivää, milloin pääsee ulos!! Lopu jo tauti!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Voi kiitos :) Piristi päivää palonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä ja kiitos kyllä kuuluu sulle ;)

   Poista
 2. Vautsi kiitos :-) Sun blogi on tosi kiva ja musta on ihan mahtavaa että postailet tosi usein! Sit on aina kiva ylläri ku tulee ni on jotain uutta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon kyllä itekin ihemetelly, että toistaseks on aiheita ollu.. ehkä ne sit joku pv vaan loppuu :)

   Poista