perjantai 15. helmikuuta 2013

ZZZzzzz....

                                                                                kuva
                                                                             kuva
                                                                          kuva

Täällä edelleen kuumeessa. Aiemmista taudeista uutta on se, että päivien kuluessa kuume ei suinkaan laske vaan on ollut joka päivä vähän edellistä korkeampi :( No, lepäily jatkuu. Katselin aikani kuluksi kauniita makuuhuoneita, joissa olisi mukava olla näin sairaanakin :) Mitäs tykkäätte? Itse ihastuin erityisesti tuohon keskimmäiseen kuvaan ja sen naiselliseen ilmeeseen. Tämä makuuhuone on ehkä vähiten omaa kotiani, mutta jotenkin se vain viehättää.

Aika kuluu siis kauniita kuvia katsellen ja lehtiä lueskellen.. Olenkin tässä parin päivän aikana oppinut taas paljon uusia tärkeitä asioita. Esimerkiksi sen, että kuivalle iholle ei saisi laittaa BareMinerals- tuotteita? Onkohan tämä totta? Ainakin Olivia niin väittää. Onko siis lähdettävä ostamaan ihan uusia meikkejä? Olen myös katsellut ihastellen kaikkia värikkäitä sisustusjuttuja. Johtuuko tämä kuumeesta vai haluaisinko oikeasti väriä kotiini? Vaikea sanoa ;)

Mukavaa alkavaa viikonloppua. Vaikea käsittää, että nyt on jo perjantai. Päivät kuluvat todella nopeasti kotona sairastaen!

Ruut

4 kommenttia:

  1. Tuollaisessa makuuhuoneessa olisi mukava olla. Paranemisia, aika sitkeältä taudilta vaikuttaa! Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Sikeä on! En ymmärrä miks kuume ei laske :( Ja hei, käyn kurkkaa sun blogin heti :)

    VastaaPoista