perjantai 8. helmikuuta 2013

Mukavia hetkiä

Eilinen ilta oli aika kiva. Tehtiin yhdessä hampurilaisia. Tai no, itse en kyllä osallistunut tekemiseen vain vaan syömiseen. Pikku A tuli lähes heti minut nähtyään kirjan kanssa syliin istumaan, joten me luettiin sen aikaa kun muut kokkaili ;) Tänään käytiin ystävän kanssa kirpputorilla pyörimässä ja syötiin yhdessä iltapalaa. Eli rakkaat ihmiset ja ruoka ovat kuuluneet aika tiiviisti kahteen viimeiseen päivään. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun!

Kuva makuuhuoneesta. Olen kasannut pöydälle suuren kasan lukemattomia lehtiä. Projektina lukea ne :) Niitä sitten aina iltaisin ennen nukahtamista lueskelen. Olenkin taas monena iltana todennut, että Me Naiset on hyvä lehti täynnä mielenkiintoisia juttuja, kun niitä juttuja vaan ehtii lukea.. Eikä vain katsella kuvia joka torstai, kun lehti kotiin saapuu ;)

Mutta nyt Voice of Finland. Hyvää viikonloppua!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Lehtienlukuprojektia pukkaisi täälläkin, kumma miten siihen ei tunnu olevan aikaa vaikka aikaa on roppakaupalla. Se vaan kuluu koneella nyhjäten. ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas johtuu tuo lukemattomuus siitä, että olen iltaisin ihan liian väsynyt ja nukahdan heti kun vain sänkyyn menen ;) konetta käytän arkisin aika vähän, ihme kyllä!

   Poista
 2. Oli mukava kirpparireissu, etenkin seura oli parasta <3
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli <3 ja löydöt hyviä!! kannatti lähtee siis kotoa välillä pois, meidän molempien ;)

   Poista
 3. Lehtien lukeminen on ihanan rentouttavaa, se on minullakin usein projektina (nytkin on vino pino lehtiä odottamassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta! etenkin näin viikonloppuisin tuntuu, että se on yks mun lempipuuhista :) ja pinot ei vähene kun uusia tulee postiluukusta aina vaan ;)

   Poista