sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Vaatteita ja asusteita

Yksityiskohtia päivän asusta. Kuvattava ei nimittäin kovin hehkeältä näytä kuumeiltuaan kohta jo viikon verran. Kuumetta on edelleen, mutta pieneksi hetkeksi oli pakko asunnosta poistua ja käytiin kirpparilla pyörähtämässä. Kyllä teki hyvää nähdä ihmisiä ja päästä vähäksi akaa pois kotoa, vaikka olo ei ehkä kovin hyvä ollutkaan. Ehkä tämä hiljalleen tästä. Kyllä sen kuumeenkin on pakko joku päivä vain laskea.

Koruina oli Lindexiltä ostamani rannekoru, korvissa Wienistä ostetut puiset pallokorvikset ja sormukset (sokos ja toinen saatu). Laukkuna Mulberryn Kristin ja huivi myös Mulberry. Jalassa (ne lähes ainoat) farkut, sininen villapaita H&M ja alta näkyvä pitsipaita Wienistä samoin kuin harmaat saappaat (en muista Wieniläisten liikkeiden nimiä juuri nyt).
Kirppikseltä löytyi tänään tällaista. Itselleni huivi ja Pikkuiselle A:lle myyrä. Myyrä oli aivan uusi ja maksoi vain 0.30e, ei tainnut myyjä tietää, että siitä olisi voinut pyytää paljon enemmänkin. (Myyrä jää tänne tädin luo leluksi, koska jos sillä hakkaa lattiaa tai arkkua tms, ei tule kovin pahoja naarmuja, toisin kuin Pentikin poroista ;) ).
Tässä vielä viikko sitten tekemäni löydöt. Mekko ja paidat H&M. Hyvin harvoin tulee vaatteita kirppiksiltä ostettua juuri niiden huonokuntoisuuden vuoksi tai sitten niistä pyydetään liikaa, mutta näköjään välillä vai onnistaa :)

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita jokaiselle! Täällä jatketaan lepäilyä.

Ruut2 kommenttia:

 1. Ihana toi sun Mulberryn laukku, vau!

  Tosi kivoja kirpparilöytöjä! Mulla ei ole pitkään aikaan tärpännyt kirpparilla,voi harmi. Ehkä ensi kerralla!

  (aika karu toi Pentikin poro juttu :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin sen itselleni lahjaks kun täytin pyöreitä ;) Se on kyllä ollu ihana!!! Ja olin kyllä tyytyväinen myös noista löydöistä! Ja pikkunen A on vähän vilkas ja tykkää mun poroista, mutta ei tajua, että ne on aika painavia ja niillä ei sais kovin kovaa leikkiä :)

   Poista