lauantai 13. huhtikuuta 2013

130413

Tulin viikonlopuksi käymään vanhempieni luona. Piti päästä vähäksi aikaa pois kaupungista. Onko teillä koskaan tunnetta, että välillä tekee mieli hetkeksi pois kaikesta tutusta ja haluaa vain olla ja ajatella jossain muualla? Itse ainakin huomaan välillä kaipaavani pientä lepohetkeä arjen touhuista ja parhaiten se onnistuu lähtemällä kokonaan pois toiseen paikkaan. Kyse ei ole siitä, etteikö arkeni olisi mukavaa ja ettenkö viihtyisi juuri siellä missä olen, välillä vain huomaan kaipaavani pois kaupungin kiireistä. Pieni "maalaistyttö"(vaikka en ihan kovin maalla ole koskaan asunutkaan, vähän pienemmässä paikassa kumminkin) minussa ei varmasti koskaan kuole, vaikka onkin aikalailla taka-alalle väistynyt nykyään ;) Eilinen ilta meni tvtä katsellessa ja herkkuja syödessä. Maha täynnä donitseja ja karkkeja yms tuli unikin nopeasti :) Tänään käytiin kaupoilla ja lopun päivää aion soitella pianoa ja lukea kirjaa. Ulkonakin sataa vettä, joten on hyvä ilma kääriytyä vilttiin!

En ottanut omaa konetta mukaan, joten kuva äitini koneelta. Egyptistä, ei täältä. En sentäs kovin kauas tullut :) Mietin tänään autossa kuinka sitä odottaakin kesää ja sitä, että puissa on lehdet ja kaikkialla on vihreää! 

2 kommenttia:

  1. Meillä on käytössä mökki, ja sinne suuntaamme lähes aina viikonloppuisin keväästä syksyyn. Ja on ihana päästä maalle, vaihtaa maisemaa ihan kokonaan. Mietin samaa tänään, että kohta puissa on taas ihanat heleänvihreät lehdet, ennen kuin tummuvat syvän vihreiksi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä maalla vaan on välillä mukavaa! Ja etenkin silloin jos ilmat ovat hyvät :) Ihania mökkireissuja sinne teille!! Kevättä odotellessa :)

    VastaaPoista