keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

pikku-pocahontas

Lomassa parasta on se, että ei tarvitse joka aamu herätä kiireellä arkeen ja juosta päivän touhuihin ja sitten illalla kaatua rättiväsyneenä sänkyyn. Tänäkin aamuna heräsin ihan täydestä unesta (ja unta näin työpaikasta!). Unissakin tulee tehtyä jo töitä :) Tuntuu, että takana on todella pitkä kevät. Välillä väsyttää jo niin kovasti, että silmistä valuu kyyneleitä. Mutta niin se vaan työvuosi on kohta jo mennyt. On outoa edes ajatella, että ensi viikolla alkaa jo toukokuu. Sehän on jo melkein kesää!  Matkakohteeseemme on luvattu ainakin jo ensimmäisenä päivänä 28 lämmintä, joten aurinkoa saadaan ainakin jonkin verran, mutta aurinkoakin enemmän odotan rentoa yhdessäoloa minulle rakkaiden ihmisten kanssa. Aiotaan ottaa lautapelejä mukaan. Ei kai me ilman Menolippua osattais enää siskon kanssa elää ;) Mutta se lomailusta! (Kuva pinterestistä)

Ensi viikolla on muuten vappukin! Mitenkäs aiotte sitä juhlia? Itse olen viimeiset vaput ollut ystävien kanssa. Piknikillä, juhlimassa tai simalla ja munkilla jonkun kotona :) Tosin voisin olla vapun ihan vaan yksin kotonakin ilman sen suurempia juhlia, mutta jotenkin se on myös kiva syy juhlistaa alkavaa kesää ja tehdä jotakin hieman arjesta poikkeavaa. Ja sima ja munkki nyt on aina hyviä herkkuja!! Toivotaan, että niitä vielä kaupasta löytyy vapun jälkeenkin. Viime vappuna oli naamiaiset, mikä oli yllättävän hauskaa näin aikuisenakin :) Olin pikku-Pocahontas (juhlissa oli myös toinen Pocahontas).
 Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihanat lämpötilat tulevassa lomakohteessa, hyvä niin! Se on välillä niin ihanaa tankata aurinkoa ja lämpöä. Mukavaa loman ja matkan odotusta!

    VastaaPoista