maanantai 22. huhtikuuta 2013

the joy of books

Pakkauspuuhat ovat alkaneet ihan vain ajatuksen tasolla. Luultavasti pakkaan vasta sinä päivänä kun lähtö on. Niin tein muuttaessani Itävaltaankin. Tosin myönnän, että se ei ollut sillon kovin fiksua, koska siinä tuli todella kiire :) Lukemista pitää olla!  Eilen ostin jo yhden lehden (tosin se oli täynnä ristikoita ;) ) ja tänään tuli postissa uusin Elle ja torstaina tulee kai vielä Me-naiset. Aiemmin tänä vuonna ostamani Nora Robertsin pokkarisarja pääsee myös matkalaukkuun.. Ehkä nuo riittävät. Kirjojen lukeminen on yksi minulle hyvin rakas harrastus. Tosin välillä kuluu pitkiäkin aikoja, etten lue yhtään kirjaa ja välillä taas luen kirjan päivässä. Etenkin lomilla tykkään lukea enemmän ja olla vähemmän tietokoneella. Tiedättekö sen ihanan tunteen, kun löytää jonkun oikein ihanan kirjan ja oikein odottaa hetkeä, milloin päivän aikana voi taas kirjan avata?
Alvhemin (http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1235741375/bilder) sivuilta huomasin samanlaisen kirjahyllyn, kun itselläni on, mutta valkoisena. Oma hyllyni siis musta ja Ikeasta hankittu. On tainnut kuvissa olla useinkin. Tässä asunnossa kirjat oli aseteltu hauskasti väreittäin hyllyyn. Kiva idea.Tosin itse en tiedä jaksaisinko moista toteuttaa..

(Loppuviikosta luvassa arvontaa. Sain yhteistyön merkeissä itselleni ja teille jotain kivoja hiusjuttuja. Kerron niistä sitten lisää myöhemmin.)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut5 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama kirjojen juttu kirjojen kanssa. Joskus tosiaan ei malta odottaa koska pääsee taas kirjan kimppuun mutta nyt ne jää väkisin lojumaan moneksi viikoksikin.. Miksiköhän? Jos taas kesän tullen innostuis ku voi parvekkeelle mennä lukemaan.

  Hae nyt vaikka laukku jostain komeron pohjalta ainakin jo valmiiksi ni tulee jos se loman tunne väkisinkin :-D

  VastaaPoista
 2. Lukeminen on ihana harrastus, välillä se jää itselläkin muiden asioiden jalkoihin. Minä myös pakkaan ihan viimetinkaan, ja se on oikeasti aika ärsyttävä tapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta, mutta minkäs sitä itselleen voi. En jotenkin osaa edes pakata ennen kun on ihan pakko :) Ja onneksi lukea ehtii aina välillä :)

   Poista
 3. Mä rakastan kanssa lukemista ja nykyään luen vaikka väkisin ennen nukkumaanmenoa kun muuhun aikaan ei ole koskaan mahdollisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ennen nukkumaanmenoa tuntuu vaan että silmät painuu ihan väksin kiinni, vaikka haluis kuinka lukea! tuli muuten mieleen että mulla on täällä sulle se mun uus kirja, minkä sillon ostin jos haluat sen lainaan se paljain jaloin- kirja.

   Poista