sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights

Lauantai kului aikalailla samoissa merkeissä, kuin se alkoikin. Illalla pääsin pitkästä aikaa saunaan. Saunaa oppii arvostamaan ihan uudella tavalla, kun sitä ei itsellään enää ole! Rakastan saunomista. Talvella on ihana päästä saunaan varsinkin silloin, jos on ihan jäässä oleiltuaan pitkän aikaa ulkona ja kesällä mökillä on mukava saunoa, kun välillä tietää pääsevänsä järveen uimaan, ihania asioita!! Onko siellä muita sauna-ihmisiä? :)

Kokeilin eilen Goldwellin Dualsenses Blondes & highlights- sarjan shampoota ja 60 sekunnin tehohoitoa (blogin kautta saatuja). Kyseistä shampoota olen käyttänyt jo aiemmin ja siihen olen ollut tyytyväinen. Puhdistaa hiukset hyvin! Myös tehohoito osoittautui oikein hyväksi ja pitkästä aikaa pesun jälkeen hiukseni olivat kammattavissa, eikä päässä ollut vain yhtä suurta takkua :) (itselläni kun hiuksia päässä riittää ja vaikka kuinka kävisin ohennuttamassa näitä kampaajalla, ovat ne taas hetken kuluttua jostain kasvaneet) Muutenkin hiukseni ovat jo aika huonossa kunnossa, joten kaikenlaiset tehohoidot ovat tarpeen :) Suosittelen kokeilemaan!

Aikani lepäiltyäni palasin jo aamupäivällä takaisin kotiin siivoamaan ;) Nyt on koko koti siivottu joka nurkkaa myöten ja talvivaatteet siirretty kaappiin ja kevättakit ja kengät yms kaivettu esille. Mukavaa sunnuntaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Minä rakastan saunomista, varsinkin kesällä mökillä saunon joka päivä! Nyt kotona sauna muistuttaa enemmän varastoa (häpeällistä myöntää!), joten kotisaunominen on nyt vähän jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon kun itselläni oli sauna niin tuli kyllä saunottua usein! Nyt pitää tyytyä toisten saunoihin, onneksi niitä riittää ;)

   Poista
 2. Mulla oli sama (siivous)meininki eilen, mutta talvitakkia en vielä uskaltanu pestä ja laittaa kokonaan pois..ehkä sitten kesäkuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jätin sen mun sinisen talvitakin tonne aika lähelle kaappiin, ihan vaan varmuudeks :) ollaan me oltu ahkeria!!

   Poista