sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ulkona


Töiden lisäksi viikonloppuna tuli nautittua hyvistä ilmoista. Voiko olla mukavampaa, kuin juoda kahvi ulkona auringon paistaessa? Varmoja kesän merkkejä oli myös kesärenkaiden vaihto. En tosin uskaltanut itse vaihtaa, ettei heti ekassa mutkassa joku rengas tipu! Jotkut hommat saa suosiolla jättää miehille. Oletteko samaa mieltä? ;) Vielä saattaa olla kylmiä öitä, mutta toivotaan, että tiet pysyvät nyt vähemmän lumisina. Oli mukava ajella autolla kotiin kun oli kuiva tie ja aurinko paistoi.

Huomatkaa kynnet (tai oikeastaan tuo köppöinen peukalon kynsi). Pääsin minimanikyyriin ja sain kynsiini ihanan kesäisen lakkauksen! Pakko käydä itsekin ostamassa tuota OPIn kynsilakkaa! Pysyi kynsissä jopa pihatöiden ja saunan jälkeen :)

Huomenna alkaakin viimeinen viikko töissä ennen lomaa. Kyllä sitä on odotettukin. Mukavaa sunnuntaita!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Niin se vaan aika meni ja teidänkin reissu on jo ihan kohta. Voi, sitten ei nähdä viikkoon ja kun nähdään oot ihan(an) ruskea ja mä entistä harmaampi. Joudun hirveellä stressillä oleen koko viikon partsilla bikineissä, vaikka satais räntää tai olis pakkasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nään jo silmissäni sut siellä parvekkeella palelemassa ;) ehkä mä voin viettää osan ajasta sisätiloissa tai sit hankkia samanlaisen UV-puvun kun A:lle laitetaan :)

   Poista
  2. Mä peukutan UV-puvun puolesta :D

   Poista
  3. mieti miltä näyttäisin!!! :D

   Poista
 2. Kevät on niin ihanaa aikaa. Mutta lomailu on vielä mukavampaa hihi. Viikko menee ihan hujauksessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin menee ja toisaalta tuntuu, että sais olla vieläkin enemmän aikaa kun on jättäny kaikki hommat viimeseen viikkoon, mutta onneks loma on pian!! :) lomat on aina aika mukava juttu!

   Poista
 3. Oi, minä en ole vielä päässyt ulos kahvittelemaan. Mutta ehkä kohta. Viikko menee varmasti nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee ja kyllä sitä jaksaa ihan hyvin odottaa viikonloppua kun se sieltä kumminkin pian tulee.. eihän tässä kiirettä ole ;)

   Poista