torstai 11. huhtikuuta 2013

Naked Truth

Blogeissa on nyt jonkin aikaa kiertänyt haaste, jota olin jo ehtinyt pohtia hieman, ennen haasteen saamista. Viime viikolla Jen Casa Volmari- blogista minulle tämän haasteen heitti.. (alunperin lähtöisen White & Fresh- blogin Irinalta).

"Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa."
Haaste osui parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan (muulloin olisi ollut lähes mahdotonta saada tästä kodista sotkuisia kuvia). Töissä oli menossa aamuvuoroja ja hyvin aikaisin töihin lähtiessä siivoaminen on lähes mahdotonta.. Tässä siis muutama kuva "sotkuistani". Minun täytyy kyllä sanoa, että kotini on oikeasti lähes aina kuvauskunnossa. Kuvissa näkyvät sotkut ovat oikeastaan ainoat sotkuni ja en kovin täällä muuten sotke ja jos sotken niin siivoan ne oikeastaan hyvin pian pois. Siisti olen :)
 Kirjahyllyssä on leluja piiloteltu vähän miten sattuu.. En ole jaksanut niitä sieltä siivoilla, ehkä pieni lelulaatikko voisi olla jossain vaiheessa paikallaan :)
 Olohuoneeseen sohvalle jäänyt viltti ja pöydälle aina välillä kertyy kasa lehtiä, kirjoja, kysilakka..
 Vessaan pyykkikorin päälle jääneet aamun meikit yms.
 Ehdottomasti sotkuisin osa kodistani.. kengät ja laukut jäävät aina lojumaan lattialle. Ei ehkä kuvassa näytä kamalalta, mutta tekee helposti pienen eteisen sotkuisen näköiseksi :)
 Jos nousen aikaisin en jaksa aamulla pedata petiä, tosin silloinkin aina asettelen päiväpeiton ja tyynyt sängylle :) Ja voitte nähdä kuvassa tällä hetkellä lukemani kirjan, se kulkeutuu aina huoneesta toiseen mukanani..
 Villasukkia löytyy aina jostain kohdin kodin lattiaa. Tänään täältä.
 Aamun lehdet jäävät usein ruokapöydälle koko viikoksi.. Siinä niitä sitten pino on. Ja pääsiäisruohokin on vielä paikallaan!!
 Jääkaapissa olevat magneetit on pikkuinen A sotkenut kerta toisensa jälkeen ja niitä en enää jaksa siirrellä hienoihin riveihin (niin kuin joskus aiemmin tein). Ja voi, onneksi ette näe mitä niistä sanoista on tehty.. aina vieradlen lähtiessä häpeän ja mietin, että toivottavasti he eivät ajatelleet minun niitä tekstejä kirjoittaneen. Siskoni miehen törkeä ajatusmaailma on täällä kaikkien nähtävillä ;)
Tiskipöydälle kertyy tiskiä aina jonkin verran samoin kuin altaaseen, mutta vain muutama kuppi kerrallaan yleensä.. En nyt muista kuka tämän on jo tehnyt, mutta haastan seuraavat blogit:
One is just not enough 
Sonia 
Pearly White


Olkaa hyvät ;)


Siinäpä ne sitten olivat. Voin kyllä tunnustaa, että kaapit ja laatikot ovat tässä kodissa se ongelma. Ne ovat aina hyvin sotkuisia, etten ihan liian siistiltä vaikuta ;) Mukavaa torstaita. Itse alan nauttimaan illan ohjelmista (Selviytyjät ja Viidakon tähtöset). Maha on täynnä hyvää ruokaa, kun käytiin ulkona kaverin kanssa syömässä. Huomenna on jo perjantai! 

Ruut

12 kommenttia:

 1. Kiva kun teit haasteen. Tuli hymy huulille noista villasukista lattialla. Ne on jäänyt siihen missä tarve on loppunut ja siitä ne sitten taas otetaan käyttöön. Niin tuttua. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. tää oli aika hauska toteuttaa, kiva kun pistit alulle!! :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta :-) kehtaako tätä edes tehdä hihii

  Mulla on kyl olkkari aina ton näkönen ikävä kyllä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toki kehtaa.. mä luulen, että jos en asuis yksin niin munkin kotona näyttäis aikalailla erilaiselta.. jos A on vaikka vaan 10min kylässä niin mun koko asunto on yks pyörremyrsky ;)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta, teen tän kyllä jossain vaiheessa, mutta vielä täytyy kerätä hieman rohkeutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä :) tää onkin tällanen tosi toivottu haaste..

   Poista
 5. Sä oot niin siisti tyyppi, että noissa kuvissahan sun luona on jo ihan huippu sotkuista=)

  VastaaPoista
 6. joo melkein alko ahdistamaan tuo sotku ;)

  VastaaPoista