perjantai 19. huhtikuuta 2013

Baby Shower

Aloin miettimään kesän juhlia, joita tänä kesänä taitaa olla tiedossa vain yhdet. Ainut ja samalla rakkain tätini täyttää 50-vuotta. Juhlat ovat kivoja. On mukavaa vaihtelua välillä laittaa päällensä muutakin kuin tuulipuku tai farkut ja juhlissa on yleensä paljon herkkuja ja ihmiset ovat hyvällä tuulella.. Aika harvoin niitä juhlia kumminkin on, mutta onneksi edes joskus :) Juhlia on kiva myös järjestää. Ennen pikkuisen A:n syntymää pidin siskolleni pienet vauvakutsut.
Kutsuin muutaman siskoni ystävän omaan kotiini. Tarvittiin vain kertakäyttölautaset, joihin kutsujen "teema", vaippakakku ja muutama koriste. Lisäksi askartelin pienen vihkosen, johon ystävät saivat kirjoittaa terveisiä vanhemmille ja jokaiselle vieraalle pieni kortti, johon sai arvata vauvan syntymäajan, pituuden ja painon. Jokainen toi mukanaan jotain herkkuja. Pienellä budjetilla sai aikaan mukavat juhlat!
Pinterest on täynnä kaikenlaisia ideoita erilaisiin juhliin. Kun hakee sanalla "baby shower" tulee tuloksia vaikka kuinka paljon. Tässä muutama ihana idea :)

Mukavaa viikonloppua teille, joilla jo vapaat alkoivat. Itse suuntaan vielä huomenna töihin.

Ruut

2 kommenttia:

  1. Juhlat ovat kivoja. Varmasti kivat juhlat sulla tulossa. Meillä on luultavasti yhdet juhlat nyt kesäaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kesä ilman mitään juhlia tuntuskin aika oudolta! Kiva, että tekin pääsette juhliin :)

      Poista