tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tuhat loistavaa aurinkoa

Luulisi, että tällä vesisateella viimeisetkin lumet sulaisivat nopeasti! Ilma on todella harmaa, mutta se ei onneksi haittaa näin sisätiloissa :) Kävin tänään hoitamassa asioita töiden jälkeen. Nyt on aurinkorasva yms tarpeellista ostettu!
Ilta on kulunut kirjaa lukiessa. Löysin äitini hyllystä viikonloppuna kirjan, jonka nimi on Tuhat loistavaa aurinkoa. En tiedä onko kirja teille tuttu, mutta suosittelen lukemaan! Eilinenkin ilta meni lukiessa, joten muutama sivu enää jäljellä. Tällaista tänään.. ei siis mitään ihmeempää. Hyvin tavallista arkea! :)
Kuvat viikonlopulta. Oltiin pikkuisen A:n kanssa puistossa sunnuntaina aamulla 8 jälkeen! Puisto oli siihen aikaan hyvin tyhjä ja saatiin olla ihan rauhassa :)

Ruut


2 kommenttia:

  1. Voi Ruutmuru, luin äsken varmaan kuus sun postausta putkeen ja ikävä tuli. Ei varmaan ehditä ennen matkaa nähdä, mutta sen jälkeen on jo PAKKO. Olet mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tänään kun töistä kotiin lähdin niin mietin, että mitähän sulle kuuluu :) Viime kerrasta on kyllä jo aikaa! Nähdään kun kotiudun :)

      Poista