torstai 18. huhtikuuta 2013

Mitä osaan?

Eräs sukulaiseni oli piirtänyt kuvan vanhasta valokuvasta, joka esittää mummoani pienenä. Eikös ole kaunis taulu? (kuva vanhempieni kotoa). Voi kun itsekin osaisi piirtää edes jotenkin. Vaikka suvussamme on enemmänkin lahjakkaita taiteilijoita, ei tuo taito itselleni ole periytynyt. En ole kovinkaan taiteellinen. Lapsille piirrän autoja, eläimiä, ihmisiä yms. Tosin muistan yhdenkin kerran, kun aloitin piirtämään prinsessaa niin yksi lapsi totesi, että "kato mato" :)
Kai se on niin, ettei kaikessa tarvitse olla niin hyvä. Itse sitä välillä miettii, että mikä on se oma vahvuus? Missä olen itse hyvä? Olen todennut, että on aika monta asiaa, joita osaan kohtalaisesti, mutta en mitään todella hyvin. Se saa riittää :)

Tämä vko on mennyt hurjaa vauhtia ja olen ollut todella kiireinen koko viikon. Ei ole paljon koneella ehtinyt istua ja vielä olisi kaksi työpäivää jäljellä ja vain sunnuntai vapaana. Matka alkaa olla mielessä ja mietinkin, että joko viikonloppuna sen matkalaukun sieltä varastosta hakisi, mutta nyt muihin hommiin.. Mukavaa torstaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihana taulu! Itse en osaa piirtää yhtään. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkäsin kyllä itsekin tuosta taulusta ja aika kiva idea että se on just mummon kuva :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa vahvuudet hukassa, mutta voihan olla et se selviää vasta kasikymppisenä kiikkustuolissa et ollaankin vaikka tosi hyviä ristipistotöissä..ei voi tietää ennenkö kokeilee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta! en ookaan ajatellu asiaa tolta kannalta :) tai mistä sen tietää miten hyvä kolmosten äiti musta tulee ;) tms.. elämä voi yllättää ja voi löytää ihmeellisiä vahvuuksia :)

   Poista