perjantai 5. huhtikuuta 2013

Punainen hevonen

Jo toisen kerran hepan kuvia tällä viikolla.. Lapsena luetut Villivarsat, heppaleikit, pienet hevoset ja ponit, hevosten kuvat, tallikirjat, ratsastusleirit, hoitohepat ja kaikki hevosiin liittyvät jutut ovat varmasti edelleenkin syy siihen, että pidän näistä eläimistä. Tosin nykyään minulle riittää hieman vähempi ja tuskin edes kaikki ystäväni tietävät minun joskus olleen hyvinkin aktiivinen ratsastaja..

Mutta kuvassa on uusi löytöni kirpparilta. Hevonen tosin meni heti kaappiin ja otan sen esiin vasta jouluna. Jouluahan tässä jo odottelen? :) Nyt alkaa muuten matkakin tuntua jo hyvinkin todelliselta. Eilen oli postissa tullut taxfree- kuvasto (josta olisin halunnut suunnilleen kaikki, tosin siskoni totesi, että minut tuntien en varmasti tilaa mitään ;) mutta saahan sitä aina haaveilla ) ja tänään kävin hakemassa passin.

Hyvää viikonloppua kaikille! Itse aion nähdä sukulaisia ja ystäviä ja siivota vähän. Pääsiäiskoristeet on vieläkin esillä ja ruoho näyttää jo aika kuolleelta..

Ruut

6 kommenttia:

 1. Kiva punainen hevonen :) Olin lapsena hevoshullu (luin kyseistä lehteä) ja ramppasin tallilla ja kävin ratsastustunnilla. Mutta yksi putoaminen muutti kaiken, ja nykyään ihailen hevosia vain kaukaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsekin olen aikoinaan tippunut niin pahasti, että kypäräni meni rikki.. jatkoin silti harrastusta ja viime vuonna hevonen puraisi minua aika kovaa ja käsi oli pitkän aikaa kipeä.. ihme kyllä olen edelleen niitä välillä käynyt katsomassa ;)

   Poista
 2. Eihän sun tuota tarvitse kaapissa jouluun asti sentään pitää! Voihan se tulla kurkkailee maisemia aikasemminkin, eikös :-) Pitääkin itse mennä nopsaan taas kirpparille!

  Kivaa viikonloppua myös sinne! Munkin pitäisi siivota. Mistä inspis? Jos aurinko paistais ni sitten inspais, muuten voi mennä vähän löhöilyksi hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin muutettiin suunnitelmia ainakin tämän päivän osalta.. ei siivoamista siis ;) Ja voi, olla että heppa pysyy kaapissa jouluun.. tai toki aina välillä katselen sitä, ellen sitten aivan villiinny ja ala ottaa tuollaisia värikkäitä yksityiskohtia osaksi sisustusta ;)

   Poista
 3. Tuo heppa on kyllä nätti!=) Jos tulee vielä samanlainen vastaan kirppareilla, niin sitten pitää kyllä ostaa.

  VastaaPoista