tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kori

Niin se vaan aurinkokin tuli esiin uudestaan ja taas tuntuu jo niin keväiseltä. Tosin nyt jäin miettimään, että miksi edes aloitin noilla sanoilla? Yleensä olen ihminen, joka ei ilmoista stressaa.. Eihän sille mitään voi, millainen ilma on! Ulkoilla pystyy ilmalla kun ilmalla, jos vaan pukeutuu hyvin :) Itse viihdyn ulkona oikeastaan ihan kaikenlaisilla ilmoilla, vaikkakin välillä haluan nopeammin sieltä pois ;) Mutta se on myönnettävä, että lisääntynyt valo saa olon pirteämmäksi ja iltaisinkaan ei enää väsytä ihan niin paljoa.. no, se säästä tällä kertaa.

Kävin tänään päivittämässä nettiliittymäni. Minulla on ollut yksi ja sama nettitikku suunnilleen siitä saakka, kun sellaiset aikoinaan myyntiin tulivat. Myyjää vähän nauratti ja aika monta kertaa hän kysyikin, että miksi en ole tullut aiemmin. Netti oli äärettömän hidas ja maksoi paljon ja ihan tyytyväisenä olen sitä vuodesta toiseen käyttänyt.. Jotkut asiat vaan ovat itselleni vähemmän tärkeitä kuin toiset, kai sitten tyydyn välillä liian vähään.. Tajusin vasta muutamia kuukausia sitten, että voisin saada liittymän huomattavasti halvemmalla ja vielä paljon nopeampana. Niin kävikin :) Myyjä kysyi vielä lähtiessä, että voiko laskun laittaa sähköpostiin ja varmisti heti perään, onko minulla edes sähköpostia :) Olisi tehnyt mieli kysyä, että mikä se on ;) En ihan tyhmä ole, vaikka vähän kumminkin :)
Kuvissa yksi kirpparilöytöni, joita tuli tehtyä silloin muutama vko sitten, kun meillä se pöytä siellä oli. Mietinkin lopussa, että taisin tehdä niin paljon löytöjä ettei pöydästä paljon voittoa jäänyt ;) Mutta aika kivoja löytöjä silti!

Ruut

7 kommenttia:

 1. Kaunis kori. Ja saithan itsellesi tarpeetonta pois ja tarpeellista tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin itsekin ajattelin :) ja tykkäsin kyllä tuosta löydöstä se on vielä todella iso, joten sinne sopii paljon tavaraa!

   Poista
 2. Oi, ihana! Aivan huippu tuo patinoitunut väri. Mihin meinasit laittaa sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on mulla ollu jo tuolla eteisen ja olohuoneen välissä olevan kaapin päällä, et tainnu vaan viimeks sitä huomata :)

   Poista
  2. Tais olla sen verran pikavisiitti etten huomannu..ja muutenkin harvoin kylässä tuijottelen kenenkään katonrajaa ;) Seuraavalla kerralla muistan katsoa. Ollaan kuulolla ens vkolla <3

   Poista
 3. Ihana kori! mäkin aina yritän kirppareilta bongailla tuommoisia vanhoja sisustusjuttuja, mutta aika vähän on tullut löytöjä tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on kyllä ihania tuollaiset löydöt, itse olen nyt niitä aika paljon tehnyt ja niistä iloinnut.. täällä jyväskylässä on nyt aika paljon kirppareita ja ollaan kierretty niitä ahkerasti.. btw kiva kuulla taas susta :)

   Poista