lauantai 6. huhtikuuta 2013

How to stay fit?

Täällä on taas yritetty kuntoilla ahkerasti. Usein käy niin, että olen päässyt jo hyvään alkuun ja käyn salilla, lenkillä, jumppaan jne. Kunnes tulee joku flunssa ja liikuntaa on pakko vähentää ja sitten se taas jää kokonaan. Omasta laiskuudestahan se on kiinni. Onneksi nämä aurinkoiset ilmatkin ovat auttaneet tässä projektissa. Ei tee ihan niin usein enää mieli jäädä sohvalle, kun ulkona paistaa aurinko :) Oletteko muuten kokeilleen pleikkarilla My Fitness Coach Club- peliä? Tehtiin toissapäivänä siskon kanssa sillä pieni treeni ja oli niin tehokas, että edelleen on vatsalihakset hellinä. Siskoni sanoi, että kuulostin aivan siltä kuin olisin synnyttämässä.. otti aika koville se treeni ;)
Muotibloggaajaa ei edelleenkään minusta saa. Ellei halua nähdä joka päivä aika samanlaisia vaatteita ;) Ja muutenkin, miten ihmiset saa peilin kautta kuvia, jotka oikeasti näyttävät ihan hyviltä? Tässä hieman eilistä asua. Vihreä Haglöfsin paita on jo monta vuotta vanha, mutta kestää yhä ja jalassa olevat (catmandoo) housut sain äidiltäni joululahjaksi.

Reipasta lauantaita!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Mulle käy aina just noin kun kirjoitit. Aluksi mennäänn kovalla draivilla, ja sitten jostain syystä, usein se on juurikin tuo flunssa, liikunta on laitettava tauolle ja treeniin palaaminen tuntuukin taas ylitsepääsemättömän vaikealta. Itse olenkin tässä juuri lenkkivaatteissa tekemässä lähtöä ulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, on vaikea ymmärtää niitä ihmisiä jotka urheilee päivittäin ja se ei näytä tekevän yhtään tiukkaa! ihan kateeks käy!

   Poista
  2. Totta. Itse kun keksii helpostikin tekosyyn jättää lenkki väliin. Mun blogissa on muuten haaste sinulle. :)

   Poista
  3. kivakiva!! pitääpä käydä katsomassa illalla kun ehdin vähän kauemmin koneella olla.. nyt menen hakemaan äidiltä egyptin tuliaisia ;) mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Tein tänään aamulla kolme treeniä pleikkarilla=)Eilen tein kaksi! Tuota My Fitness Coach Club "peliä" kyllä suosittelen kovasti. Ei voi ainakaan valittaa, ettei ehdi lähteä salille, kun voi kotona tehdä ihan kunnon treeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää tulla taas joku pv treenaamaan tai sitten ostaa ite pleikkari :) me käytiin tänään treenaa ainon kanssa shoppaillen ;)

   Poista
  2. Nyt kun lähitte piti alkaa vielä puntteja nostelee=) Sain myös pidettyä itsekurin ja söin vaan sen rahkan...ei ees haukkasua donitsista tai pannukakusta. En tiedä mistä tää yhtäkkinen itsekuri kumpuaa..varmaan paniikki ennen reissua!

   Poista
  3. :) no musta tuntuu, että mä herkuttelen nykyään sunkin puolesta joten pieni itsekuri tännekin olis ihan tervetullut.. ei olis pitäny käydä siellä pandalla!!! :)

   Poista
 3. Kiva vinkki pleikkarille, voisin tutustua asiaan. Olen niin wii ihminen muttankun se pleikkarikin on niin voisin lueskella tosta pelistä.

  Mulla käy kyllä ihan samalla tavalla liikunnan kanssa... Mutta nyt yritän kans tsempata. Lauantai on kuitenkin lepopäivä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sunnuntai kans ;) mäkin yritän tsempata saa nähdä kauanko kestää!

   Poista