keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

When all else fails take a nap.

Ostin sillon viimeksi Ikeasta yhdet valkoiset kehykset ihan vaan varastoon kaiken varalta :) No, nyt löysin niihin tekstin. Selailin Pinterestistä lauseita, koska halusin tekstin makuuhuoneeseen ja mieleisen löydettyä kirjoittelin lauseen itse koneella ja valitsin sopivan fontin ja tulostin. Helppoa ja ei niin kamalan kallista sisustamista (tosin ensimmäinen versio meni pieleen ja samalla kerralla tulostin monta muuta epäonnistunutta tekstiä, joten paperia ja mustetta siinä kului.. tosin nekään eivät olleet omiani).  Kehyksissä pieni lause muistuttamassa siitä, että välillä pikkuinen paussi omista ajatuksista voi tehdä hyvää ja ehkä auttaa näkemään jotkut asiat toisin  tai jos ei kovin syvällisesti halua ajatella niin väsyneen päivän jälkeen päikkärit piristävät! :)
Tässä seuraava projektini. Harmaasta tulee uusi päällynen rahiin ja vaaleasta matto ja muutamia koreja :) Ehkä jo viikonloppuna ehdin paneutua näihin juttuihin! Virkkaaminen on kivaa. Varsinkin kun ei oikeastaan muita käsitöitä osaa tehdä :)

Töiden jälkeen kävin ystäväni kanssa kiertelemässä kirppareita ja aika kivoja juttuja löysin! Uudet ballerinat, neuletakki ja toppi. Nyt Greyn Anatomiaa ja herkuttelua. Paahtopaistipatonki ja vadelmat, nam! Mukavaa iltaa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Siinä on mun uusi mottoni!! Haha

  Tosi mageita löytöjä hei, vautsi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kirpparilla onnistaa :) Ja tuohan oliskin hyvä motto ;)

   Poista
 2. Onpa kivoja löytöjä kirparilta! Eteenkin noi balleriinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just noita ballerinoja mietin ihan kamalan kauan ja aino sai muutaman kerran vakuutella, että ne on hyvät ;)

   Poista